Foto van Sundance Consulting, Praktijk voor Persoonlijk Welzijn

Persoonlijke pagina van Sundance Consulting, Praktijk voor Persoonlijk Welzijn

Naam: Sundance Consulting, Praktijk voor Persoonlijk Welzijn
Woonplaats: Den Haag (Zuid-Holland)
Specialisatie: NLP, EFT, Tarotcounseling/Workshops/Trainingen, Quantum Touch
e-Mail: info@sundanceconsulting.nl
Website: www.sundanceconsulting.nl

De Tarot als middel tot zelfreflectie

De Tarot symboliseert op een prachtige wijze de levenscyclus van de mens. De Tarot kun je zien als een spiegel waarin je kijkt, om inzicht te krijgen in patronen en situaties zoals deze zich in het Nu voordoen. Op deze manier leer je vanuit een ‘helikopterview’ te kijken naar jezelf en je omgeving. Daarnaast krijg je de gelegenheid op een meer bewuste manier keuzes te maken die bij jou passen!

Symboliek en Intuïtie

Wanneer ik samen met jou door de Tarot wandel, stel ik me open voor mijn intuïtie en misschien nog wel belangrijker, krijg jij de ruimte om je eigen intuïtie te ontdekken. Naast de traditionele Tarotsymboliek vertelt de Tarot je namelijk steeds opnieuw een heel persoonlijk verhaal. Alsof je een filmscène binnen bent gestapt en op ontdekkingsreis gaat in een andere wereld, je innerlijke wereld!

« Ga terug naar het overzicht

Vind jij ons ook zo leuk?

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.


Meer informatie -