Kaartlegging.nl
Lenormand dagkaart Lenormand dagkaart

Kies jouw Lenormand kaart van de dag

De Lenormand dagkaart is een zeer gemakkelijke kaartlegging om de dag mee te beginnen en kan door iedereen worden gebruikt. Wil je weten wat volgens madame Lenormand het motto van jouw sunday wordt? Kies een kaart en ontdek het zelf!

Neem een vraag in gedachten en kies een kaart

De stemming van vandaag

Vind jouw motto voor de dag, bescherm jezelf tegen negatieve energieën of maak de Lenormand onderdeel van je nieuwe ochtendroutine. De Lenormand dagkaart helpt je op weg. Je kunt dit elke dag doen om de betekenis van de kaarten te oefenen en de stemming voor de komende dag te bepalen.

Het is belangrijk om je intuïtie te gebruiken en te onthouden dat de betekenissen van de kaarten symbolisch zijn. De waarde van de dagelijkse Lenormand-kaart houdt rechtstreeks verband met hoe eerlijk je bereid bent tegen jezelf te zijn. Open je geest, concentreer je op de huidige of de volgende dag en kies een kaart om je gratis Lenormand kaartlegging te beginnen.

Het Lenormand kaartspel dat wij gebruiken komt uit 1880 en werd uitgegeven door Bernhard Dondorf uit Frankfurt. Dondorf was destijds wereldberoemd omdat hij een speciaal drukproces had bedacht waarmee zeer hoogwaardige kaarten gemaakt konden worden met schitterende kleuren. Deze decks zijn zeer gewild bij verzamelaars.

Het deck wat wij gebruiken is ontworpen voor Nederlandse export (!) en werd geleverd met een klein instructieboekje, geschreven in het Nederlands. Export kaartspellen zijn te herkennen aan de "c" in de "Francfort" op elke kaart.

Populaire bestemmingen

Dagkaart

Iedere dag een tarot dagkaart!

Deze kaartlegging is ideaal als je geen specifieke vraag in gedachten hebt.

Tarot van de Liefde

Krijg inzicht in je liefdesleven

De tarot van de liefde is de perfecte manier om inzicht te krijgen in je liefdesleven.

Keltisch Kruis tarot

De bekendste legging biedt diepgang

De bekendste en meest uitgebreide legging, geschikt voor meer complexe levensvragen.

Maandwiel

Spiritueel advies voor de komende maand

Inzicht voor de komende maand op het gebied van de liefde, carrière en persoonlijk welzijn.