Drie kaarten legging

Tarot kaarten online

Driekaart legging

Een van de meest populaire leggingen is de driekaart legging, die je advies geeft bij direct vragen over relaties, je carrière en het leven in het algemeen. De kaarten vertegenwoordigen een mogelijk verleden, heden en toekomst. Een ideale reading als je op zoek bent naar een nieuw perspectief op een specifieke kwestie.

 1. de kaarten net zolang totdat jij denkt dat het voldoende is.
 2. Klik op één van de kaarten waar jij je goed bij voelt.
 3. Lees de kaart aandachtig en denk er eens goed over na.

Deze persoonlijke legging van 3 tarotkaarten kan je zelf doen en beantwoordt vragen over je verleden, heden en toekomst. Terwijl je jouw kaarten kiest, denk je na over de vragen die je wilt beantwoorden of de problemen waarmee je geconfronteerd wordt.

 • Kaart 1: Het Verleden

  Deze kaart weerspiegelt jouw situatie; waarom je momenteel bent waar je nu bent. Het symboliseert vaak een persoon of relatie in uw leven die uw vraag heeft beïnvloed.

 • Kaart 2: Het Heden

  Deze tweede kaart vertegenwoordigt het huidige probleem, vaak als een direct gevolg van de situatie. Besteed veel aandacht aan deze kaart omdat deze je mogelijk probeert dingen te laten zien die je eerder gemist hebt.

 • Kaart 3: De Toekomst

  De laatste kaart in de legging met 3 kaarten biedt richtlijnen om je probleem onder ogen te komen en te overwinnen. Het zouden opties kunnen zijn die je niet had overwogen, of bronnen en mensen die je over het hoofd had gezien.

We kunnen je helpen bij het interpreteren van de afbeeldingen die je op de tarotkaarten ziet, maar jouw eigen gevoel is altijd leidend. Persoonlijke reflectie is onvervangbaar. Tarot leren lezen kost tijd en net als bij elke andere vaardigheid geldt dat oefening uiteindelijk kunst baart. Gebruik deze tool dus vaak (dagelijks, indien mogelijk) en oefen online.Vind jij ons ook zo leuk?