Kaartlegging.nl
Drie kaarten legging Drie kaarten legging

Doe een legging met drie kaarten

Een van de meest populaire leggingen is de drie kaarten legging, die je advies geeft bij direct vragen over relaties, je carrière en het leven in het algemeen. De kaarten vertegenwoordigen een mogelijk verleden, heden en toekomst.

Deze persoonlijke legging van 3 tarotkaarten kan je zelf doen en beantwoordt vragen over je verleden, heden en toekomst. Terwijl je jouw kaarten kiest, denk je na over de vragen die je wilt beantwoorden of de problemen waarmee je geconfronteerd wordt.

Kaart 1: Het Verleden

Deze kaart weerspiegelt jouw situatie; waarom je momenteel bent waar je nu bent. Het symboliseert vaak een persoon of relatie in uw leven die uw vraag heeft beïnvloed.

Kaart 2: Het Heden

Deze tweede kaart vertegenwoordigt het huidige probleem, vaak als een direct gevolg van de situatie. Besteed veel aandacht aan deze kaart omdat deze je mogelijk probeert dingen te laten zien die je eerder gemist hebt.

Kaart 3: De Toekomst

De laatste kaart in de legging met 3 kaarten biedt richtlijnen om je probleem onder ogen te komen en te overwinnen. Het zouden opties kunnen zijn die je niet had overwogen, of bronnen en mensen die je over het hoofd had gezien.

We kunnen je helpen bij het interpreteren van de symbolen die je op de tarotkaarten ziet, maar jouw eigen gevoel is altijd leidend. Persoonlijke reflectie is onvervangbaar. Tarot leren lezen kost tijd en net als bij elke andere vaardigheid geldt dat oefening uiteindelijk kunst baart. Gebruik deze tool dus vaak (dagelijks, indien mogelijk) en oefen.

Populaire bestemmingen

Carrière Tarot

Inspiratie voor meer werkplezier

Gebruik de kaarten voor inzicht en inspiratie om het beste uit je beroepsleven te halen.

Maandwiel

Spiritueel advies voor de komende maand

Inzicht voor de komende maand op het gebied van de liefde, carrière en persoonlijk welzijn.

De Tarotkaarten

Ontdek wat voor soort kaarten er zijn

Hoe de Tarot is ontstaan, wat voor soort kaarten er zijn, en hoe zo'n legging nu precies.

Symbolen van de Tarot

Betekenis van symbolen in de tarot

Symbolen op tarotkaarten zijn van groot belang bij het interpreteren en begrijpen van een kaartlegging.