Kaartlegging.nl
Verschillende legpatronen

Tarot leggen; wat zullen de kaarten onthullen?

De symbolische beelden van de 78 tarotkaarten werken in op je onbewuste, waardoor verborgen gedachten, gevoelens en waarheden aan het licht komen. Deze informatie kun je gebruiken om keuzes te maken over het leven, liefde, gezondheid, carrière en meer.

Sfeervolle opstelling met tarotkaarten
Tarotkaarten worden van oudsher met veel geheimzinnigheid omgeven

Toen ik de tarotkaarten voor het eerst zag, vond ik het simpelweg mooie plaatjes. Niks meer niks minder. Later werd ik toch ook wel nieuwsgierig naar wat deze mooie illustraties nu precies symboliseren. Net als ik toen weten veel mensen niet hoe ze moeten beginnen en raken een beetje geïntimideerd door de hoeveelheid kaarten (78!) met hun complexe illustraties en mysterieuze interpretaties. Hoe werkt het en wat betekent het allemaal?

Kaartleggingen

De tarotkaarten kunnen in verschillende patronen worden gelegd. De meest bekende is het Keltisch Kruis, maar er zijn heel veel tarotleggingen, afhankelijk van de vraag die je wilt stellen en hoeveel kaarten je wilt gebruiken. Kies hieronder een gratis kaartlegging, vertrouw op je gevoel en ontvang extra begeleiding op jouw pad naar persoonlijke groei.

Tarot als hulpmiddel

De Tarot en kaartleggingen zijn altijd met veel mysterie omgeven. Veel mensen denken dat het mogelijk is om met tarotkaarten de toekomst te voorspellen. Volgens mij is dat totaal niet waar de Tarot over gaat. In feite zijn tarotkaarten helemaal niet bedoeld om iets over je toekomst te vertellen.

Kaartlegging.nl gaat er van uit dat Tarot een soort gereedschap is, een manier om in contact te komen met de meest waardevolle informatie die er bestaat: kennis van binnenuit. De Tarot helpt om in contact te komen met je Hogere Zelf. Dankzij deze plek van innerlijke kracht en wijsheid kun je ontdekken hoe je nu positieve veranderingen kunt aanbrengen, zodat je in de toekomst je dromen kunt manifesteren. Tarot is wereldwijd één van de meest populaire instrumenten voor inzicht en zelfreflectie.

Het kan zijn dat je enige tijd nodig hebt om de uitleg te vatten. In wezen is het een spel waarbij je onbewuste communiceert met de tarotkaarten. De beelden van de tarotkaarten werken in op de in je onbewuste aanwezige voorstellingen. In die communicatie kun je op een nieuw perspectief ten opzichte van de bevraagde situatie komen te staan.

Waarschuwing

Uiteraard zal je gezond verstand je zeggen of een uitleg wel of niet acceptabel is voor jou op dit moment. Hoewel de tarot leggingen op deze site zo veel mogelijk gebaseerd zijn op jouw eigen invloed, kan het voorkomen dat je het absoluut niet eens bent met een uitslag. Behoudt in dat geval je eigen mening en laat de uitslagen op deze site niet jouw leven leiden. Zie deze site als een soort hulpmiddel om inzicht te krijgen op bepaalde problemen en/of mogelijkheden.


Terug naar boven