Tarotlegging

Tarot kaarten online

Tarot leggen; wat zullen de kaarten onthullen?

De symbolische beelden van de 78 tarotkaarten werken in op je onbewuste, waardoor verborgen gedachten, gevoelens en waarheden aan het licht komen. Deze informatie kun je gebruiken om beslissingen te nemen over het leven, liefde, gezondheid, carrière en meer. Kies hieronder een gratis kaartlegging, vertrouw op je gevoel en ontvang extra begeleiding op jouw pad naar persoonlijke groei.

Tarotkaart van de dag

Wat wordt jouw tarot dagkaart?

Tarot is gemaakt om te dealen met situaties van het huidige moment, en er is geen belangrijker moment dan vandaag! Jouw persoonlijke dagkaart biedt inspiratie om het meeste uit je dag te halen.

Trek jouw dagkaart
Tarotkaart Drie van Zwaarden

Drie van Zwaarden

Je hebt heel lang je gevoelens onderdrukt, nu ben je zo ongeveer aan de laatste druppel toe. Je gooit alles eruit, als een onweersbui na een lange hete zomerdag. Je pikt het niet langer meer en dat steek je niet onder stoelen of banken. Terwijl je je bevrijdt van al je onderdrukte gevoelens van boosheid, geeft dat een enorme opluchting. Jij bent het kwijt (misschien heb je er een ander mee opgezadeld, maar dat is jouw probleem niet meer).
Raad:
Je zult moeten leren om assertiever te worden. Onderdruk je gevoelens niet en probeer al helemaal niet om je later schuldig te voelen dat je eens goed hebt gezegd hoe jij er over denkt. De ander had waarschijnlijk verwacht dat je al veel eerder aan de bel zou trekken. Er zijn nu eenmaal mensen die net zolang doorgaan totdat je ho roept. Doe dat dus maar luid en duidelijk.

Tarotleggingen

De tarotkaarten kunnen in verschillende patronen worden gelegd. De meest bekende is het Keltisch Kruis, maar er zijn heel veel tarotleggingen, afhankelijk van de vraag die je wilt stellen en hoeveel kaarten je wilt gebruiken. Hieronder staan de meest populaire leggingen van kaartlegging.nl

Tarot - Keltisch kruis
Het Keltische kruis
De meest bekendste tarotlegging is toch wel het Keltisch kruis. Hierbij kies je 10 willekeurige kaarten, welke vervolgens in de tarot legging online stuk voor stuk behandeld zullen worden.
Tarot - Driekaart legging
Driekaart legging
Gebruik de driekaartlegging voor als je een vraag hebt over het verleden, heden en de toekomst. Je kiest hierbij 3 willekeurige kaarten, lees ze en laat ze langzaam bezinken.
Tarot - Maandwiel legging
Maandwiel legging
Het Maandwiel geeft inzicht voor een maand. Je kunt deze legging gebruiken voor de aankomende maand, maar ook aan het einde van de maand.


Tarot als hulpmiddel

De Tarot en kaartleggingen zijn altijd met veel mysterie omgeven. Veel mensen denken dat het mogelijk is om met tarotkaarten de toekomst te voorspellen. Volgens mij is dat totaal niet waar de Tarot over gaat. In feite zijn tarotkaarten helemaal niet bedoeld om iets over je toekomst te vertellen.

Kaartlegging.nl gaat er van uit dat Tarot een soort gereedschap is, een manier om in contact te komen met de meest waardevolle informatie die er bestaat: kennis van binnenuit. De Tarot helpt om in contact te komen met je Hogere Zelf. Dankzij deze plek van innerlijke kracht en wijsheid kun je ontdekken hoe je nu positieve veranderingen kunt aanbrengen, zodat je in de toekomst je dromen kunt manifesteren. Tarot is wereldwijd één van de meest populaire instrumenten voor inzicht en zelfreflectie.

Het kan zijn dat je enige tijd nodig hebt om de uitleg te vatten. In wezen is het een spel waarbij je onbewuste communiceert met de tarotkaarten. De beelden van de tarotkaarten werken in op de in je onbewuste aanwezige voorstellingen. In die communicatie kun je op een nieuw perspectief ten opzichte van de bevraagde situatie komen te staan.

Uiteraard zal je gezond verstand je zeggen of een uitleg wel of niet acceptabel is voor jou op dit moment. De tarot mag je nooit de baas over je laten worden, zelf blijf je verantwoordelijk voor je keuzes.

Waarschuwing

Hoewel de tarot leggingen op deze site zo veel mogelijk gebaseerd zijn op jouw eigen invloed, kan het voorkomen dat je het absoluut niet eens bent met een uitslag. Behoudt in dat geval je eigen mening en laat de uitslagen op deze site niet jouw leven leiden. Zie deze site als een soort hulpmiddel om inzicht te krijgen op bepaalde problemen en/of mogelijkheden.Vind jij ons ook zo leuk?