Kaartlegging.nl
Tarot van de Liefde

Tarot van de Liefde

Krijg inzicht in je liefdesleven

De tarot wordt vaak geraadpleegd voor vragen over de liefde . Liefde is iets wat we allemaal nodig hebben, dus is het eigenlijk niet meer dan logisch dat dit we bij dit aspect van het leven denken dat we er wel enig advies bij kunnen gebruiken. De tarot van de liefde is de perfecte manier om inzicht te krijgen in je liefdesleven.

De liefdeslegging is een variatie op de standaard legging met drie kaarten (verleden, heden en toekomst). De Tarot kan inzicht geven in je huidige relatie, hobbels onthullen die jij en je partner eventueel moeten overwinnen, of liefdesadvies bieden als je single bent.

Kaart 1: Jezelf

De eerste kaart heeft betrekking op jezelf. Deze kaart onthult wat je ware gevoelens zijn en wat je precies wilt van de relatie

Kaart 2: Partner

De tweede kaart heeft betrekking op de andere persoon en hun energie. Deze kaart onthult wat ze voelen en wat ze in de relatie verlangen.

Kaart 3: Relatie

De derde kaart verwijst naar de energie van de relatie zelf. Deze kaart kan onthullen waar de relatie heen gaat. Het zou ook licht kunnen werpen op de gebieden van de relatie waar misschien enige verbetering wenselijk is.
Vind jij ons ook zo leuk?


Terug naar boven