Kaartlegging.nl
Maandwiel Maandwiel

Spiritueel advies voor de komende maand

Benieuwd wat de komende maand voor jou betekent op het gebied van de liefde, carrière en persoonlijk welzijn? Vind advies en inspiratie bij deze 5-kaartslezing. Je kunt deze legging gebruiken voor de aankomende maand, maar ook aan het einde van de maand.

Het legpatroon met het tarotwiel wordt vaak gebruikt om inzicht te krijgen voor een bepaalde periode in de nabije toekomst. Op kaartlegging.nl gebruiken we het wiel om een indruk te krijgen van de komende maand. De opstelling van het wiel is redelijk simpel. De eerste kaart ligt boven. Vanuit daar werk je met de cijfers van de klok naar het centrum van het wiel. Kaart twee ligt rechtsonder de eerste kaart en kaart drie ligt onderop. Kaart vier ligt helemaal links en daartussen ligt kaart vijf; het centrum of de as van het wiel.

Het legpatroon van het Tarot Maandwiel
Het Maandwiel begint boven bij kaart 1, en dan met de cijfers van de klok mee. Je eindigt in het centrum met kaart 5.
Kaart 1: Terugblik

Om vooruit te kijken, moet je eerst begrijpen waar je eerder bent geweest. En dat is precies wat deze kaart doet. Het vertelt je wat de algemene energie en het thema van de afgelopen maand waren. Hierdoor krijg je een beter inzicht in wat je de afgelopen maand wel of niet heeft bereikt. Je zult ook begrijpen waar de meeste van je energie naartoe ging.

Kaart 2: Afnemende invloeden

Kaart twee toont afnemende invloeden: invloeden die in de loop van de maand zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Kaart 3: Verborgen invloeden

Dit zijn invloeden waar je nog geen weet van hebt en die je dus niet bewust ervaart, maar die toch een grote rol spelen in wat er de komende tijd zal gaan gebeuren.

Kaart 4: Opkomende invloeden

Deze kaart vertelt je over de kansen die zich de komende maand bij je kunnen aandienen. Als je hierover duidelijkheid hebt, kun je deze kansen benutten in plaats van ze helemaal te missen. Kaart vier toont de opkomende invloeden en is de tegenhanger van kaart twee. Waar kaart twee aan kracht verliest, worden de invloeden van kaart vier juist sterker!

Kaart 5: Mogelijke uitkomst

Dit is de laatste kaart die alles netjes samenvat. Op deze kaart vind je advies of suggesties die je mogelijk moet volgen om het meeste uit je nieuwe maand te halen.

Populaire bestemmingen

Dagkaart

Iedere dag een tarot dagkaart!

Deze kaartlegging is ideaal als je geen specifieke vraag in gedachten hebt.

Tarot van de Liefde

Krijg inzicht in je liefdesleven

De tarot van de liefde is de perfecte manier om inzicht te krijgen in je liefdesleven.

Keltisch Kruis tarot

De bekendste legging biedt diepgang

De bekendste en meest uitgebreide legging, geschikt voor meer complexe levensvragen.

Tarotleggingen

Welke legging zal jou inspireren?

Het soort legging is afhankelijk aan de vraag die je wilt stellen en hoeveel kaarten je wilt gebruiken.