Kaartlegging.nl
Maandwiel

Maandwiel

Spiritueel advies voor de komende maand

Benieuwd wat de komende maand voor jou betekent op het gebied van de liefde, carrière en persoonlijk welzijn? Vind advies en inspiratie bij deze 5-kaartslezing. Je kunt deze legging gebruiken voor de aankomende maand, maar ook aan het einde van de maand.

Een groot deel van je leven zul je op je werk of op school doorbrengen. Dan kan je er maar beter het beste er van maken! De omgang met je collega's kan een reden zijn om de tarot te raadplegen, en meer dan eens heeft een kaartlegging te maken met een flirt op het werk. In die gevallen kan ook de tarot van de liefde nuttig zijn.

De carrière-legging kan ook van nut zijn buiten de context van de werksituatie, zoals bijvoorbeeld school, vrijwilligerswerk of sociaal belangrijke activiteiten als de zorg voor kinderen, ouderen of zieken.

Hou er wel rekening mee dat vragen over werk niet alleen maar over geld en status gaan. De 'zachte waardes' worden in de tarot als zeer waardevol beschouwd. Plezier op je werk, een prettige relatie met collega's en leidinggevenden en een goede balans tussen werk en privé zijn van het grootste belang.
Vind jij ons ook zo leuk?


Terug naar boven