Kaartlegging.nl
Dè kaartlegging voor snelle beslissingen

Krijg direct antwoorden met een ja of nee legging

Beslissingen nemen is GEEN eenvoudige zaak! Iedereen kent van die momenten als "moet ik dit...", "zal ik zus..." of "zal ik zo..." De wetenschap dat zelfs de kleinste keuze het verdere verloop van je leven zou kunnen beïnvloeden, maakt de keuze voor de juiste weg er niet altijd makkelijker op.

tarotlezeres-ja-nee-legging
Tarotkaarten zijn een hulpmiddel om contact te maken met je innerlijke kracht en wijsheid.

De ja of nee generator is ontwikkeld met dit gegeven in gedachten. Het is specifiek ontworpen om eenvoudige, spontane antwoorden te geven op allerhande vragen. Elk van de kaarten in deze adviserende tarotlegging helpt je de complexe factoren van jouw situatie te onderzoeken, waardoor je verwarring wordt omgezet in duidelijkheid!

Blijf lezen om meer te weten te komen over deze kaartlegging voor beslissingen, of kies NU een kaart om direct antwoorden op je vragen te krijgen.

Mogelijke uitkomst: Ja

Duidt op een positieve uitkomst

Wanneer je de “Ja” als uitslag krijgt in jouw Ja of Nee legging,is dit een duidelijke aanwijzing dat je verder kan gaan op de ingeslagen weg. Soms is een “Ja” antwoord niet altijd waar je op gehoopt had, maar ongeacht of dit het gewenste resultaat is, kun je gerust zijn dat er zich snel een oplossing zal voordoen voor datgene waar je mee zit.

Mogelijke uitkomst: Misschien

Moedigt je aan om voorzichtig te zijn als je ervoor kiest vooruit te gaan.

Een “Misschien” resultaat wijst erop dat er ruimte is om voorwaarts te gaan, maar dat het wijs is om dat voorzichtig en met beleid te doen. Dit komt omdat je oponthoud en frustraties kan ondervinden of dat een bepaalde situatie niet helemaal uitpakt zoals je had ingebeeld. Geduld is een schone zaak! De situatie vordert gestaag en op haar eigen wijze. Je hebt een betere kans op slagen als je de kwestie niet probeert te forceren, maar de dingen te zijner tijd laat ontvouwen.

Mogelijke uitkomst: Nee

Wijst op grote belemmeringen, en het wordt afgeraden zo verder te gaan.

Wanneer je in jouw kaartlegging een “Nee” als antwoord krijgt, wijst dit erop dat het niet verstandig is om op dezelfde voet door te gaan aangezien er beren op de weg liggen naar een harmonieuze oplossing. Maar wees gerust, in de tarot is geen enkel antwoord in steen gegraveerd. Dit antwoord kan op een gegeven moment veranderen als er aanpassingen worden gedaan in je houding of manier van leven.


Laat jouw meest dringende vragen niet onbeantwoord! Stel je vraag, kies je kaart en krijg vandaag nog instant inzicht bij jouw volgende stap met een Ja of Nee kaartlegging!

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana