Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Aas van Kelken"

De Aas van Kelken biedt nieuwe mogelijkheden en een kans op geluk. Creatieve ideeën en goede gevoelens stromen. Er is een kans voor een nieuwe diepe passie of een nieuwe liefdevolle relatie die tot bloei kan komen (zowel romantisch als vriendschappelijk).

Tarotkaart 'Aas van Kelken'
"Aas van Kelken"

Het kan ook het begin aangeven van een nieuw project dat is gemaakt met veel liefdevolle energie of zelfs het begin van een nieuw leven. De intuïtie is hoog, dus laat je paranormale vermogens naar boven komen. Dit is een punt waar je intuïtie en hart samenwerken. Een nieuw begrip met betrekking tot je spiritualiteit wordt aan je geopenbaard, dat je zal helpen je dromen te verwezenlijken.

Liefde

In relaties staat Aas van Kelken voor diepe vervulling en vooral voor een grote liefdeservaring. De kans die Aas van Kelken biedt kan inhouden dat je op slag verliefd wordt of het allerdiepste geluk van liefde hebben, die in de tijd gegroeid is. Aas van Kelken kan ook aangeven dat je zekerheid hebt en jezelf vol vertrouwen bij de ander geborgen voelt.

Werk

In je werk geeft Aas van Kelken aan dat je op de goede weg bent. De kaart geeft aan dat je de unieke kans hebt om in je werk of datgene waar je mee bezig bent, gevoelsmatig en innerlijk betrokken te zijn. Hierdoor vind je diepe innerlijke vervulling bij wat je doet.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana