Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Zes van Pentagrammen"

De Zes van Pentagrammen draait om vrijgevigheid. Je zult het geven of ontvangen. Als je het moeilijk hebt, is er hulp onderweg. Als je je helemaal top voelt, zorg er dan voor dat je iets teruggeeft om anderen te helpen.

Tarotkaart 'Zes van Pentagrammen'
"Zes van Pentagrammen"

Zorg ervoor dat je degenen helpt die je onderweg hebben geholpen. Dit is het moment om je hart te openen voor het goede doel of om na te denken over de financiële toekomst van je geliefden. Je krijgt meer beloningen door te geven. U zult ook merken dat je nu de mogelijkheid hebt om schulden terug te betalen. Investeringen die stagneren, zijn nu in positie om in waarde te stijgen.

Liefde

In relaties staat Pentagrammen Zes voor begrip voor elkaar, wederzijdse hulp en steun. Je geeft de ander veel ruimte, hebt begrip en gaat op een tolerante manier met elkaar om. De kaart geeft aan dat je elkaar stimuleert, helpt in moeilijke situaties en dat je de ander, uit het diepst van je hart, zijn manier van leven gunt met alle plezier en successen die daar bij horen.

Werk

In je werk geeft Pentagrammen Zes aan dat het werk dat je doet en jouw plannen of onderhandelingen vruchtbaar zijn en steun krijgen. De kaart kan ook aangeven dat je zelf geholpen wordt of dat je promotie maakt. Pentagrammen Zes geeft aan dat de wensen of ideeën die je hebt en voorstellen die je doet met begrip en positief worden ontvangen. Hierdoor ontstaan er mogelijkheden om deze te realiseren. De kaart kan ook aangeven dat je op je werk, tegenover collega’s en meerderen, zelf een houding hebt van behulpzaamheid en generositeit.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana