Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Schildknaap van Pentagrammen"

De Schildknaap van Pentagrammen symboliseert een nieuw begin. De Schildknaap, boodschapper die hij is, staat op het punt een belangrijke boodschap van geluk of nieuws te brengen. Wees bedacht op positieve veranderingen die hieruit voort zullen vloeien.

Tarotkaart 'Schildknaap van Pentagrammen'
"Schildknaap van Pentagrammen"

Het kan ook aangeven dat er een zorgzame en vriendelijke persoon is die u heeft gevolgd en je zal helpen. Er kan zich een nieuwe carrière-kans voordoen of nieuwe zaken van het hart. Je zult misschien merken dat je geduld op aan het raken is met betrekking tot een nieuwe kans. Maar dit is niet het moment om de handdoek in de ring te gooien. Mensen beginnen je op te merken. Je inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven. Wees voorbereid op belangrijke financiële of belangrijke kansen. Dit is geen tijd om op je lauweren te rusten: grijp elke kans en werk hard. Er is veel te winnen.

Met betrekking tot relaties is iemand waarvan je dacht dat die interesse had verloren, nu weer opgedoken. Dit is een tijd in je leven om nieuwe relaties te zoeken, maar je moet jezelf beschikbaar stellen. Als je momenteel een relatie hebt, is er behoefte aan evenwicht tussen liefde en zaken. Let op je gezondheid en let op hoe u de optimale conditie kunt behouden.

Liefde

In relaties staat Schildknaap van Pentagrammen voor een gelegenheid die je geboden wordt. Je kunt hierbij belangrijke en blijvende ervaringen op doen. Deze kunnen te maken hebben met plezier en genieten van elkaar of de ervaring om een echte duurzame relatie aan te gaan. Schildknaap van Pentagrammen is hierbij de impuls of de stap die gezet wordt om het begin van de relatie in te zetten. In bestaande relaties geeft de kaart een impuls met daarin de definitieve oplossing voor eerdere problemen of voor een impuls die het begin aangeeft voor solide ontwikkelingen in de toekomst.

Werk

In je werk staat Schildknaap van Pentagrammen voor een concrete aanbieding die je gedaan wordt. Deze kan te maken hebben met het vinden van werk, het verdienen van geld, een aanbieding voor een nieuwe functie of op winstgevende onderhandelingen. De kaart geeft aan dat er, voor de aanbieding die je krijgt, ook ruimte is om deze te realiseren en dat je hulp en ondersteuning krijgt.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana