Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Aas van Staven"

De Aas van Staven is de kaart van acties en energie. Intuïtie is hoog. Ideeën met ambitie en hard werken creëren een realiteit. Ambitie is je drijvende kracht.

Tarotkaart 'Aas van Staven'
"Aas van Staven"

Mogelijke kansen liggen vlak voor je. Je moet uitzoeken hoe verder te gaan. Het kan ook familie vertegenwoordigen, start van een nieuwe onderneming, onverwachte erfenis, een nieuw pad in het leven en een geboorte.

Liefde

In relaties biedt Aas van Staven een kans voor de zindering van een intense en levendige relatie die vol zit met enthousiasme voor elkaar. De kaart geeft ruimte voor een oprechte, vervullende relatie. Aas van Staven staat voor ondernemingslust en kan daardoor ook warmte en levendigheid brengen in een bestaande relatie.

Werk

In je werk geeft Aas van Staven aan dat er kansen worden geboden aan jou die er voor zorgen dat je doelen, interesses, mogelijkheden en andere kwaliteiten, die je in je hebt, kunt ontplooien. De kans van Aas van Staven vraagt daarbij wel om moed, motivatie, volledige inzet en de bereidheid om nieuwe dingen te ondernemen.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana