Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Schildknaap van Staven"

De Schildknaap van Staven geeft aan dat een boodschapper in de buurt is. Een jongere persoon heeft uw creativiteit vergroot en kan een grote invloed hebben.

Tarotkaart 'Schildknaap van Staven'
"Schildknaap van Staven"

Een nieuwe vonk van innovatie wordt geïntroduceerd. Spring erin en volg je passie. Je hernieuwde energie en opwinding werkt aanstekelijk op anderen. Wees voorzichtig en neem niet teveel hooi op je vork. Een verzoek om je aanwezigheid komt eraan. Dit is ook de tijd voor het goede nieuws waarop je hebt gewacht. Er is veel te leren van frisse ideeën. Ongevraagd advies kan echter afleiden van je doelen.

Liefde

In relaties staat Schildknaap van Staven vaak voor een spannend voorstel of een uitnodiging voor een avontuur. Dit kan een verrijking en prikkeling zijn in een bestaande relatie. Ook kan de kaart staan voor een gelegenheid om een nieuwe, opwindende relatie te vormen. Schildknaap van Staven houdt van spanning en sensatie en kan op dit gebied ook inhouden dat het gaat om een voorstel om, evt. buiten de al bestaande relatie, op avontuur te gaan.

Werk

In je werk geeft Schildknaap van Staven aan dat er voorstellen aan je worden gedaan waar je enthousiast van wordt. Er doen zich gunstige gelegenheden voor die jouw zinnen prikkelen en waar je graag in tegemoet wilt komen. Schildknaap van Staven kan staan voor de kans om een taak uit te voeren die veel van ons vergt, de kans om een nieuwe positie te gaan bekleden of om een ander aantrekkelijke opdracht te krijgen. Schildknaap van Staven staat voor de kans om te groeien. Daarom kan de kaart ook staan voor een eventuele aankomende promotie.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana