Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Drie van Pentagrammen"

De Drie van Pentagrammen verwijst naar succes en hard werken. Je wordt beloond, gerespecteerd en erkend in je beroep. Misschien is een promotie in de maak.

Tarotkaart 'Drie van Pentagrammen'
"Drie van Pentagrammen"

Volg al je doelen. Dit is een tijd waarin je toekomst er rooskleurig uitziet en je harde werk zijn vruchten afwerpt. Als je een nieuw project start, leg je een goede basis en profiteer je ervan. Je vaardigheden zijn nodig en worden gewaardeerd, wat leidt tot persoonlijke voldoening. Geestelijk zal je dit veel voldoening schenken.

Liefde

In relaties geeft Pentagrammen Drie aan dat je gegroeid bent en op een niveau bent aangekomen waarop je meer volwassen met de ander omgaat. Dit kan inhouden dat je besluit om niet meer te zoeken en dat je bereid bent jezelf open te stellen voor een intieme en duurzame relatie. De kaart kan in een bestaande relatie aangeven dat problemen overwonnen zijn, dat je hierdoor gegroeid bent en nu samen verder gaat op een hoger (wijzer) niveau.

Werk

In je werk staat Pentagrammen Drie heel duidelijk voor een promotie. De kaart houdt in dat je een periode hebt doorgemaakt met een bepaalde ontwikkeling en nu aan het eind bent gekomen hiervan. Je bent gegroeid en hebt jouw kwaliteiten bewezen. Pentagrammen Drie geeft aan dat je nu nieuwe taken en meer verantwoordelijkheid op je kunt nemen. Verder staat de kaart ook voor het slagen van een examen en de daarbij behorende erkenning en verbetering van je positie.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana