Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Vier van Staven"

De Vier van Staven uit de kleine Arcana gaat over stabiliteit. Gezonde relaties en consistentie zorgen voor een goede basis.

Tarotkaart 'Vier van Staven'
"Vier van Staven"

Als je bezig bent met het kopen van een huis, is het een goede ervaring vol onvoorwaardelijke liefde. Je verwachtingen zijn hoog gespannen. Een veilige toekomst staat voor de deur.

Liefde

In relaties staat Staven Vier voor plezier en zonnige tijden. De kaart geeft aan dat je jezelf zeker en geborgen voelt. Staven Vier is het open, vriendelijk en liefdevol omgaan met elkaar. Het gaat hierbij vooral om zorgeloos genieten en gezelligheid met degenen waar je jezelf prettig bij voelt of soms nieuwe contacten en samen dingen doen.

Werk

In je werk geeft Staven Vier aan dat je een duurzame en veelbelovende baan hebt waar je jezelf goed in voelt. De kaart staat voor een grote motivatie waarmee je met veel plezier en genoegens je werk uitvoert. De omgang met collega’s of meerderen is positief en beide stellen zich open en komen elkaar tegemoet om een zo goed mogelijke samenwerking te creëren. Ook kan Staven Vier staan voor het opzeggen van een baan waarin je zekerheid had en dat je jezelf nu vol vertrouwen openstelt voor iets nieuws.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana