Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Koningin van Pentagrammen"

De Koningin van Pentagrammen is vriendelijk, liefdevol en moederlijk. Het kan ook een moederfiguur in je leven vertegenwoordigen. De koningin koestert de fijnere luxe in het leven. Ze is slim in zaken. Ze is sensueel en open met haar gevoelens.

Tarotkaart 'Koningin van Pentagrammen'
"Koningin van Pentagrammen"

Haar scherpe zakelijke gevoel en haar organisatorische vaardigheden komen haar goed van pas. Ze werkt hard aan alles en heeft het gevoel dat dit haar in de toekomst ten goede zal komen. Deze kaart geeft ook aan dat je onafhankelijk bent, maar dat je ook steun kan bieden wanneer het nodig is.

Liefde

In relaties staat Koningin van Pentagrammen voor een periode van levensvreugde en zinnelijk genot. De kaart geeft aan dat je trouw bent, standvastig en dat je verlangt naar warmte, geborgenheid en intimiteit. Koningin van Pentagrammen kan ook aangeven dat je nu bent aangekomen op een punt in je leven dat je jezelf openstelt voor een huwelijk en misschien ook om een gezin te stichten.

Werk

In je werk laat Koningin van Pentagrammen zien dat je creatief en geduldig bent, dat je jouw vaardigheden en kennis gebruikt om dingen te realiseren en dat je ijverig bent in het uitvoeren van je werk. De kaart geeft aan dat jouw manier van werken betrouwbaar is en dat je een groot uithoudingsvermogen hebt.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana