Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Negen van Pentagrammen"

De Negen van Pentagrammen symboliseert innerlijke tevredenheid. Geniet van alles wat je hebt bereikt. Je geniet van de voordelen van je harde werken. Je hebt vrede met jezelf. Deze kaart suggereert dat je vertrouwd bent met onafhankelijkheid en dat je op je eigen oordeel kunt vertrouwen.

Tarotkaart 'Negen van Pentagrammen'
"Negen van Pentagrammen"

Je vertrouwt niet langer alleen op anderen om in beweging te komen. Geld stroomt nu goed, dus trakteer jezelf op luxe die je jezelf al zo lang ontzegt. Maar je moet je realiseren dat geld geen emotionele tekorten goedmaakt. Dit is echter ook het moment om dichter bij de natuur te komen. Dit zal spiritueel de moeite waard zijn. Je intuïtie zal hoog oplopen. Op je gevoel vertrouwen. Als het gaat om partnerschappen of relaties, mag je eigen groei nooit worden opgeofferd voor iemand anders. Je kunt ook profiteren van de voordelen van een onverwachte erfenis of dat oude financiële problemen kunnen worden opgelost.

Liefde

In relaties houdt Pentagrammen Negen in dat je een lot uit de loterij trekt. Het kan ook zijn dat je de ene vindt, de vriend voor het leven of dat je iemand tegenkomt die je innerlijk diep gelukkig maakt. De kaart kan in een bestaande relatie aangeven dat je een gelukkige tijd tegemoet gaat die je laat genieten van de rijkdom van de relatie.

Werk

In je werk staat Pentagrammen Negen voor een zakelijk succes of fantastische winst. De kaart kan je net die ene baan geven die je zo graag wilt of je kunt een functie krijgen waarmee je er financieel op vooruit gaat. Het kan ook zijn dat jouw sollicitatie goed verloopt of dat je slaagt voor een examen. Pentagrammen Negen kan ook aangeven dat je jezelf rijk voelt en innerlijk vervulling vindt in het uitoefen van je werk.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana