Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Aas van Pentagrammen"

De Aas van Pentagrammen betekent financiële welvaart. Misschien is er een nieuwe baan, een loonsverhoging, een erfenis of een nieuwe onderneming in aantocht. Het kan ook een positieve verandering betekenen.

Tarotkaart 'Aas van Pentagrammen'
"Aas van Pentagrammen"

Dit kan ook een aantal materiële voordelen zijn, zoals een verlovingsring of een onverwacht geschenk. Het is ook representatief voor een innerlijke energie die je tot prestaties stuwt en nieuwe kansen oplevert. Je hebt misschien iets over het hoofd gezien, maar het is nu voor je beschikbaar. Dit kan het begin zijn van een succesvolle nieuwe onderneming. Het is een tijd waarin je plannen eindelijk samenvallen. Alles werkt in jouw voordeel.

Liefde

In relaties geeft Aas van Pentagrammen aan dat je een concrete kans krijgt om een intens gelukkige makende, solide en duurzame relatie aan te gaan. De kaart is meestal een voorbode van een nieuwe relatie. Het kan ook zijn dat je in een bestaande relatie een kans krijgt nieuwe mogelijkheden te benutten die een positieve verandering brengt.

Werk

In je werk staat Aas van Pentagrammen voor een grote kans om datgene te bereiken wat voor jou belangrijk is in je werk. Dit is voor iedereen verschillend en kan te maken hebben met gevoel van zekerheid, een goed salaris of persoonlijke roem en status. In veel gevallen staat het meer voor innerlijke tevredenheid en het vervullen van iets zinnigs. Met Aas van Pentagrammen heb je altijd de mogelijkheid om in je werk jouw doel te bereiken.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana