Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Zeven van Pentagrammen"

De Zeven van Pentagrammen wijst op controle nemen en het evenwicht herstellen. Je maakt je onnodig zorgen dat je harde werk niet financieel loont. Je slapeloze en angstige nachten zijn niet nodig.

Tarotkaart 'Zeven van Pentagrammen'
"Zeven van Pentagrammen"

Als datgene wat je onderneemt je ziel goed doet, volgt het geld om haar te ondersteunen. Controleer je doelen opnieuw om er zeker van te zijn dat je op de goede weg bent. Plan je acties zorgvuldig en ga zo door. Sta echter open voor een verandering van richting. Je financiële situatie verbetert, maar wees geduldig, het kost tijd voor besparingen en andere eerdere investeringen.

Liefde

In relaties staat Pentagrammen Zeven voor een langzame maar voortdurende groei waarbij je op een positief resultaat kunt rekenen. De kaart kan eventueel voor een zwangerschap staan. Het is voor Pentagrammen Zeven belangrijk juist in een nieuwe relatie geduld op te brengen en niets te overhaasten of forceren. Je moet “doen door juist niets te doen”. Op deze manier krijgt de natuurlijk groei een kans zich te ontwikkelen. In een bestaande relatie kan de kaart een ontwikkeling aangeven die belangrijk is voor de relatie maar waar enige tijd en geduld voor nodig zijn. Als je dit kunt opbrengen zal het een positief resultaat geven. Ben je de boel aan het forceren om te versnellen, dan kun je rekenen op mislukking.

Werk

In je werk geeft Pentagrammen Zeven aan dat je jezelf geduldig in moet stellen op een langzame, voortdurende groei in een bepaalde ontwikkeling. Dit kan de groei in je loopbaan zijn, een uitzicht op een promotie of andere zaken en onderhandelingen. Als je hoopt op snelle resultaten of deze verwacht, zul je zeker teleurgesteld worden. De kaart geeft ook aan dat je kunt rekenen op een mislukking als je ongeduldig bent of te daadkrachtig handelt en hiermee de groei wilt versnellen. Pentagrammen Zeven biedt goede en duurzame vooruitzichten als je geduld op kunt brengen.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana