Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Zes van Staven"

De Zes van Staven vertegenwoordigt een overwinning in zaken en carrière-aangelegenheden. De energie die wordt gestoken in het verkrijgen van een succesvol leven is al uw inspanningen waard geweest.

Tarotkaart 'Zes van Staven'
"Zes van Staven"

Een overwinning vieren zou om de hoek kunnen liggen. Geschillen worden opgelost of zijn reeds verholpen. Je zult goed nieuws ontvangen. Hoewel je denkt dat je alle veldslagen hebt gewonnen, zijn ze nog niet voorbij. Dit is een tijd om een stap terug te doen, inventaris op te maken en je te hergroeperen. Jouw vermogen om compromissen te sluiten, zal je toekomst veiligstellen.

Liefde

In relaties geeft Staven Zes aan dat je kunt rekenen op een gelukkige en verheugende ervaring. De kaart kan staan voor een begin van een mooie relatie of een gelukkige tijd in een bestaande relatie. Staven Zes geeft ook aan dat je een probleem, dat je hebt met iemand anders, nu op kunt lossen. De kaart kan ook voor goede en verblijdende berichten staan.

Werk

In je werk geeft Staven Zes aan dat je succes en erkenning zult krijgen. De moeite die je gedaan hebt zal beloond worden. Dit kan betekenen dat je slaagt voor een examen, positieve recensies krijgt of er wordt je een aanbieding gedaan van een goede positie of voor promotie.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana