Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Drie van Kelken"

Drie van Kelken staat symbool voor harmonie. Dit is een tijd om je te verheugen op nieuwe verbintenissen en metgezellen. Een nieuwe liefdesrelatie bloeit. Harmonie en vertrouwen staan voorop.

Tarotkaart 'Drie van Kelken'
"Drie van Kelken"

Er is vertrouwen in nieuwe ondernemingen, die vruchtbaar zullen zijn. Er is mogelijk een nieuwe werkgever. Verwacht vreugdevolle resultaten. Er is harmonie tussen werk en spel. Oude problemen smelten weg, omdat compromissen gemakkelijker worden. Je leert anderen voor je te plaatsen. Je voelt een echt gemeenschapsgevoel. Spannende gebeurtenissen geven je een warm gevoel: familie, vrienden, lekker eten en feesten.

Liefde

In relaties staat Kelken Drie voor vreugde, groei en een ware bloeitijd. Je gaat vol vreugde en levenslust mee in een liefdevolle en harmonieuze relatie. Kelken Drie geeft de dankbaarheid aan waarmee je de relaties zelf ervaart. Ook kan de kaart in een bestaande relatie aangeven dat er een periode van groei in de relatie is geweest en dat je nu dankbaar bent voor het resultaat daarvan.

Werk

In je werk geeft Kelken Drie aan dat je iets belangrijks hebt bereikt. De kaart geeft aan dat je het resultaat met vreugde en dankbaarheid viert. Het kan bij Kelken Drie gaan om het slagen voor een examen of het krijgen van een goede baan of een promotie, salarisverhoging of de afwerking van een belangrijk project. Bij Kelken Drie is er een prettige en vriendelijke werksfeer en een gezellige omgang met collega’s.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana