Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Tien van Pentagrammen"

De Tien van Pentagrammen is zelden een negatieve kaart. Welvaart en materiële en financiële zekerheid zijn aangegeven. Het kan ook betekenen dat er een familierelatie met geld bestaat, zoals een bloeiend familiebedrijf of een lening aan een familielid. Dit is een tijd dat je naar je familie moet kijken voor ondersteuning: zowel emotioneel financieel.

Tarotkaart 'Tien van Pentagrammen'
"Tien van Pentagrammen"

Als je een ander familielid in nood vindt, kunt je hem / haar terugbetalen voor de hulp die je hebt ontvangen. Verwerp traditie niet. Familiebanden en gebruiken zijn uiterst belangrijk. Een mogelijk partnerschap ligt in het verschiet. Emotioneel ben je tevreden. Het selecteren van deze kaart in een kaartlegging kan een mogelijke relatie met iemand van middelen betekenen.
Op spiritueel niveau heb je geleerd dat het beter is om te geven dan te ontvangen. De kaart betekent spirituele groei. Vanwege de support van je familie zal het gezin je troosten als je emotionele tekorten of onopgeloste problemen heeft. Je kunt ook gemeenschaps- of erkenning vanuit de groep ervaren vanwege je sociale status of je eigen mogelijkheden. Er kan een gezondheidsgerelateerd probleem zijn met een huisdier. let goed op, hun loyaliteit verdient het.

Liefde

In relaties staat Pentagrammen Tien voor een mooie tijd waarin je veel verschillende aspecten van de relatie met plezier en volheid ervaart. Op dit gebied komt de innerlijke rijkdom van de kaart het beste naar voren. Pentagrammen Tien zorgt er voor dat je de kleine gebaren, of dingen die je als vanzelfsprekend hebt genomen, weer gaat zien en des te meer weer gaat waarderen.

Werk

In je werk staat Pentagrammen Tien voor het gevoel van volheid en rijkdom dat je hebt bij het uitoefenen van je werk of taken. Het kan een hierbij om financiële rijkdom gaan of om innerlijke vervulling. De kaart staat ook voor zekerheid van werk, goede onderhandelingen, ander gunstige zaken, een goed salaris en succes op het materiële en ideële vlak.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana