Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Ridder van Kelken"

De Ridder van Kelken symboliseert idealen, een dromer, romantiek en passie. Het kan soms aangeven dat er een nieuwe relatie aan de horizon staat. U kunt iemand jonger ontmoeten die u kunt vertrouwen. De bedoelingen van de persoon zijn goed, dus sta open voor hen.

Tarotkaart 'Ridder van Kelken'
"Ridder van Kelken"

Dit kan een persoon zijn die dicht bij jou staat of iemand die zich in je vriendenkring bevindt. Het kan zijn dat je door iemand wordt bewonderd. Deze nieuwe persoon introduceert misschien stimulerende ideeën en laat je spiritualiteit stromen. Dit is misschien het moment voor jou om je artistieke kant te tot uiting te laten komen.

Liefde

In relaties heeft Ridder van Kelken de grootste betekenis. De kaart staat voor een periode van vreugde en verliefdheid. De kaart geeft een sfeer van liefdevol samenzijn, geborgenheid en het zorgeloos genieten in een relatie. Ridder van Kelken zorgt voor vrede en ook de verzoening na strijd. De kaart staat voor een diep wederzijds begrip waarbij een half woord genoeg is. Hierbij gebruik je meer je gevoel.

Werk

In je werk zorgt Ridder van Kelken voor een prettige werksfeer die rustig en ontspannen is. Je bent goed gehumeurd en het uitvoeren van je werk gaat gemakkelijk. Ridder van Kelken geeft meer aan hoe je het werk uitvoert dan over de inhoud van het werk dat je doet.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana