Kaartlegging.nl
Kaarten van de Grote Arcana

Tarotkaart "De Zon"

Alleen de tarotkaat "De Wereld" kan de zegeningen die bij de zon horen evenaren. Hoewel het zeker geen levenspad belooft zonder wat hobbels in de weg, geeft de zon aan dat alles goed zal komen. Succes zal jou ten deel vallen. Deze kaart geeft aan dat mensen de vreugde en de helderheid waarderen die je in hun leven brengt.

Tarotkaart 'De Zon'
"De Zon"

Op dit moment voel je je zelfverzekerd en is het duidelijk dat je je doelen bereikt. De zon is onze kosmische opvoeder. De Zon brengt je mogelijk het nieuws waarop je hebt gewacht, dat de donkerste uren voorbij zijn. Dingen zien er beter uit. Je kunt zelfs merken dat je reist naar waar de zon fel schijnt. Het leven bloeit onder zijn stralende stralen. Het biedt de verlichting die nodig is om waarheden te vinden en een pad te verlichten zodat je niet verdwaalt.

In de stralen van de zon staan ​​is schijnen. Het absorberen van zijn energie bevordert de groei, uitzonderlijke lichamelijke en geestelijke gezondheid en geluk. Je bent enthousiast en lijkt grenzeloze energie te hebben. De zon versterkt, verheft en vult degenen die zich erin koesteren met vertrouwen en een gevoel van eigenwaarde. De zon is stimulerend. Het stuurt ons ook een bericht om terug te keren naar de eenvoudiger dingen in het leven. Je zult dit echt bevrijdend vinden. Het is ook de tijd van openbaringen.

Liefde

In relaties staat De Zon voor zonnige tijden en een hartelijk, vreugdevol genieten. Er is begrip voor elkaar en je bent bereid vanuit het diepst van je hart ja te zeggen tegen de relatie. De kaart staat voor zonnige tijden, warmte, zorgeloosheid, grote ondernemingslust en genieten. De Zon is de kracht die grenzeloos geeft zonder zichzelf weg te geven. De kaart staat voor grootmoedigheid en het heldere licht dat donkere wolken verdrijft.

Werk

In je werk voel je jezelf sterk en vernieuwd en heb je een grote scheppingskracht. Je kunt hierdoor met succes en creativiteit je werk doen. Je hebt plezier in het werk dat je doet en bent vol zelfvertrouwen. De samenwerking met collega’s of meerderen is hartelijk en vol positiviteit.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana