Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Acht van Pentagrammen"

De Acht van Pentagrammen geeft de vooruitgang van vaardigheden aan. Nieuwe vaardigheden en carrièremogelijkheden worden aangegeven. Bouw voort op vaardigheden die je al bezit of start mogelijk iets compleet nieuws.

Tarotkaart 'Acht van Pentagrammen'
"Acht van Pentagrammen"

Misschien als je creatief en artistiek bent, zul je die talenten ontwikkelen en inkomsten genereren. Wat ooit een hobby was, zou een carrière kunnen worden. Je kunt van de grond af leren door een instapniveau of stage te nemen, maar je talenten zullen op tijd worden opgemerkt en je zult de vruchten plukken. Zoals altijd is geduld echter een deugd. Zorg ervoor dat je hard werken, doorzettingsvermogen en aandacht voor detail toepast op alle nieuwe projecten. Al dit harde werk zal positieve veranderingen in je leven veroorzaken.

Liefde

In relaties geeft Pentagrammen Acht aan dat je aan het begin staat om een nieuwe relatie op te bouwen met goede toekomstmogelijkheden. In een bestaande relatie kan de kaart inhouden dat je aan het begin staat van nieuwe ervaringen of nieuwe wegen die je inslaat. Je bent gemotiveerd om hier aan te beginnen omdat deze verrijkende en vreugdevolle vooruitzichten bieden.

Werk

In je werk houdt Pentagrammen Acht in dat je een nieuwe functie krijgt of begint aan nieuw werk. De kaart geeft aan dat je nog geen kennis en vaardigheden hebt. Jouw nieuwsgierigheid is groot en je bent goed gemotiveerd om aan de slag te gaan, te leren en jezelf vertrouwd te maken met deze nieuwe uitdagingen. Pentagrammen Acht biedt je goede vooruitzichten als je vlijtig aan de slag gaat.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana