Kaartlegging.nl
Kaarten van de Kleine Arcana

"Negen van Kelken"

De Negen van Kelken symboliseert bevrediging. Tevredenheid en geluk zijn er in overvloed. Je waardeert de uitdagingen waarmee je bent geconfronteerd die je uiteindelijk naar deze vreugdevolle plek in het leven hebben gebracht.

Tarotkaart 'Negen van Kelken'
"Negen van Kelken"

Problemen uit het verleden zijn nu de geleerde lessen waarmee je eindelijk in vrede kunt leven. Dit is een tijd om te genieten van de eenvoudige geneugten. Er is een eenheid met het lichaam en de natuur. Al je zintuigen zijn verhoogd. Dit is de tijd waarin dromen uitkomen en waarin je kunt genieten van innerlijke veiligheid en tevredenheid.

Liefde

In relaties staat Kelken Negen voor een gelukkige tijd waarin je blij kunt genieten. De ander staat voor je open en zal graag een plezierige tijd met je door willen brengen. Er is geen verdere diepere betekenis voor deze kaart. Hierdoor is een plezierige tijd ook het enige waar de ander op dit moment toe bereid is. Als je jezelf hierin kunt vinden, kun je rekenen op een fijne tijd.

Werk

In je werk staat Kelken Negen voor een periode waarin je plezier hebt in je werk en jou alles gemakkelijk afgaat. Er is gezelligheid en goede collegialiteit aanwezig. Kelken Negen geeft aan dat jullie luchtig met elkaar om kunnen gaan. Dit zorgt voor een goede stemming en dat je fouten en conflicten die er waren door de vingers kunt zien of helemaal vergeten.

Tekst met dank aan Brenda Duijnker

Symbolen op deze kaart

Tarot leren

De kaarten van de Tarot zijn verdeeld in een grote arcana van 22 kaarten, en een kleine arcana van 56 kaarten. Kies een tarotkaart.

Grote arcana